Willow stelt tweede plaat Plastic Heaven voor in Het Depot

Na kunstzinnige videoclips en modedeals met jonge ontwerpers is het weer tijd voor het echte werk bij Willow. Muziek! Op 20 november stelt de Belgische groep hun tweede langspeler Plastic Heaven voor in het Depot in Leuven.

Willow sloeg net nog een nieuwe platendeal aan de haak bij [PIAS] Belgium en kondigde kort daarna de release van hun nieuwe plaat aan. Het gaat goed dus met de band. Na een derde plaats én publieksprijs bij Humo’s Rock Rally in 2010 was ook debuut-cd We The Young reeds een succes, en bijhorende videoclips bewezen dat op de creativiteit van de groep ook naast het muzikale geen limieten stonden.

Ook de teaser voor het nieuwe album toont ons weer veel kleurrijks (net zoals doorgaans hun podiumoutfits). Voor de gelegenheid werkte de band samen met Arne “Styrofoam” van Petegem, elektronica-talent dat ook al samenwerkte met Death Cab For Cutie en The Notwist. De afwerking van het album lag daarnaast nog eens in handen van Londens producer Pete Hoffman, die samenwerkte met Magnetic Man en Katy B. Ongetwijfeld zal dat te horen zijn op het album. Meer elektronica dus, en meer dance.

Het resultaat van dat alles kan u dus voor de eerste keer live horen in Leuven op 20 november, de plaat zelf komt al uit op 14 november. En als u niet graag uit de toon wil vallen kan u ook alvast op voorhand zo’n mooi kleurrijk t-shirtje kopen.

http://www.thisiswillow.be/
https://www.facebook.com/thisiswillow?fref=ts

recent

David Bowie :: EART HL I NG

Beste album ooit !

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

verwant

Willow (Seizoen 1)

De film Willow uit 1988 was niet meer dan...

Pukkelpop lost affiche met Slipknot, Arctic Monkeys, Tame Impala en Cypress Hill

Het Pukkelpopfestival, dat plaatsvindt van 18 augustus tot en...

Crisis Festival helemaal klaar voor 7de editie

Het Crisis Festival is ondertussen al aan zijn 7e...

Willow :: Plastic Heaven

Een Belgische band als sexy bestempelen is niet meteen...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in