Einde van Faith No Mores second coming

Fans die Faith No More nog aan het werk willen zien, zullen zich moeten haasten. En waarschijnlijk diep in de buidel tasten, want de band kapt er opnieuw mee. Nog twee concerten heeft de band op de agenda staan voor het zover is.

Het was een kwestie van tijd voor Faith No More zijn second coming voor bekeken zou houden. Nadat Mike Patton in juli in Finland al even paniek zaaide door on stage aan te kondigen dat het publiek naar het laatste Faith No More-concert aan het kijken was, is het nu echt zo ver.

Een Chileens radiostation kondigde het tweede einde van de band aan, een bericht dat later bevestigd werd door Faith No More-bassist Billy Gould. Op 30 november speelt Faith No More nog in de Hollywood Palladium in LA en op 5 december wordt afscheid genomen van het publiek met een concert in de Bicentenàrio de la Florida in Santiago, Chili.

Daarmee komt een einde aan een langverwachte reünie die uiteindelijk anderhalf jaar geduurd zal hebben. Tijdens die periode hield Faith No More tweemaal halt in ons land: eerder dit jaar op het Dour Festival. Vorig jaar was de band een van de headliners op Pukkelpop, waar het vijftal een concert speelde dat niet onopgemerkt voorbij ging doordat een van de roadies van La Roux zich, met alle gevolgen van dien, aan een stagedive waagde.

Of er een third coming inzit, wordt afwachten.

http://wwww.fnm.com
http://wwww.fnm.com

recent

David Bowie :: EART HL I NG

Beste album ooit !

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

verwant

16x nieuw voor Rock Werchter

Pixies komen naar Rock Werchter 2022. En Queens Of...

Peppers sluiten Rock Werchter 2022 af

Red Hot Chili Peppers komen naar Rock Werchter 2022....

Het beste van Pukkelpop volgens enola (1998 – 2018)

Voor een laatste keer vloeken deze zomer. Nog één...

Nevermen :: Nevermen

Als TV On The Radio’s Tunde Adebimpe, rapper, producer...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in