16x nieuw voor Rock Werchter

Pixies komen naar Rock Werchter 2022. En Queens Of The Stone Age.  En Jamie XX, Beck, Nothing But Thieves en Phoebe Bridgers ook. Samen met hen zakken nog 10 andere recente bevestigingen af naar Vlaanderen’s bekendste festivalweide.

Het blijft dezer dagen keihard werken om een aantrekkelijke line-up bij elkaar te krijgen.  Maar kijk, Rock Werchter brengt met 16 nieuwe (her)bevestigingen kleur in een overwegend grijze dag. De lijst nieuwelingen voor de komende editie is gevarieerd.  Pixies, Beck en Haim vergezellen Pearl Jam op de affiche van donderdag 30 juni. Metallica wordt op vrijdag 1 juli dan weer geflankeerd door Queens Of The Stone Age, Moderat, alt-J, The Streets en Sam Fender. Op zaterdag 2 juli maken naast Imagine Dragons, Twenty One Pilots en Faith No More ook Jamie xx, Jorja Smith, Bicep Live, Nothing But Thieves en Phoebe Bridgers hun opwachting. Voor de slotdag op zondag 3 juli waren de komst van Red Hot Chili Peppers en The Killers reeds bekend. Daar komen nu Keane, Polo G en Sum 41 bij. Meer namen volgen binnenkort.

Na twee uitgestelde edities en een succesvol Werchter Parklife, is Rock Werchter er volgend jaar opnieuw, in volle en beste vorm, van 30 juni t/m 3 juli 2022 in het festivalpark in Werchter.  Alle info: www.rockwerchter.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Moderat

Queens Of The Stone Age :: In Times New Roman

Vijf albums en een gesmaakte liveplaat bracht Queens Of...

Rock Werchter 2023 :: Een blije kleuter in een nieuwe speeltuin

Ligt het aan ons? Is Werchter het een beetje...

Sum 41

Sum 41

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in