Liam Gallagher lanceert kledinglijn

Hoera! Liam fookin’ Gallagher lanceert een eigen kledinglijn. Niet bijster origineel, maar hij heeft er wel een goede reden voor. Liam is gek van kleren, maar kan helaas zijn gading niet vinden. Daarom heeft hij een aantal professionals onder de arm genomen die samen met hem enkel kleren zullen ontwerpen die Liam zelf zou willen dragen. "I'm not gonna be putting anything out unless I'd wear it… ", zo klinkt het. Het label zal Pretty Green heten – naar een nummer van The Jam – en zal officieel van start gaan in juni.

Pretty Green betreft een limited edition van een behoorlijk uitgebreid gamma aan mannenkleren. Niet enkel Beatles-politiepetten en kaki parka’s – liefst tot aan de nek dichtgesnoerd –, maar ook schoeisel, denim, vesten, mantels, T-shirts, hoeden, sjaals en accessoires. Ronde John Lennon-brillen, vettige mod-pruiken en opplakbare monowenkbrauwen zijn helaas niet verkrijgbaar.

Liam Gallagher zal de kleren zelf ontwerpen en is dus ook de owner van het Pretty Green-label. Niets wordt uitgebracht zonder zijn goedkeuring. “Ik wil erbij betrokken zijn. En ik kijk ernaar uit, want het gaat goed worden. We gaan kleren maken die ík mooi vind. Als anderen ze ook mooi vinden: cool. Als ze ze niet mooi vinden, then they don’t!”, aldus een immer duidelijke Liam in een interview, te bezichtigen op de website www.prettygreen.com. Let ook op het überpsychedelisch logo!

“Muziek en kleren zijn m’n passie”, zegt Liam. “Ik doe het niet voor het geld. I’m not here to rip anyone off; er bestaan gewoon amper kleren die ik zou willen dragen.” Pretty Green wordt aangekonigd als “an up-front, straight talking, classic clothing range”. De kledij zal online verkocht worden, mits inschrijving op de site.

Dat het een groot succes moge worden! En denk erom, heren: handen op de rug en kinnebak vooruit!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

http://www.myspace.com/liam_gallagher
http://www.oasisnet.com; http://www.myspace.com/oasis
http://www.myspace.com/liam_gallagher

recent

David Bowie :: EART HL I NG

Beste album ooit !

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

verwant

Hear Hear 2022 :: Bompa in zijn reservaat

De podia stonden er toch al, dus waarom ook...

Pukkelpop 2021 gaat ervoor met Editors, Liam Gallagher, Underworld en meer!

Het wachten is voorbij.  Van 19 t/m 22 augustus...

16 Nieuwe namen voor Rock Werchter

De affiche van Rock Werchter 2020 krijgt stilaan vorm....

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in