Pukkelpop 2021 gaat ervoor met Editors, Liam Gallagher, Underworld en meer!

Het wachten is voorbij.  Van 19 t/m 22 augustus is Kiewit opnieuw the place to be voor een nieuwe editie van Pukkelpop.  Niet zoals we die kennen uit het verleden, maar wel met een vintage Pukkelpopaffiche waar niet enkel Belgische acts deel van uitmaken, maar ook tal van internationale namen als Editors, Liam Gallagher, Anne-Marie, Jamie XX, Heideroosjes, Strand Of Oaks, Idles, Underworld, Dry Cleaning en Inhaler.

Een eerste lading namen is er met o.a. de Britse klasbakken van Editors, het Pukkelpop-debuut van Liam Gallagher en popfenomeen Anne-Marie. Er is een bruisende show van Balthazar en ook onze geliefde draaibroeders 2manydjs zijn van de partij. Ook dEUS-fans stippen Pukkelpop aan in hun agenda.  En voorts nog meer klinkende en te ontdekken namen in als – we noemen maar wat – Lianne La Havas, Altin Gün, Chibi Ichigo, The Haunted Youth, Intergalactic Lovers, Mauro Pawlowski, Whispering Sons, Arlo Parks, Caribou, The Cool Greenhouse, Declan McKenna, Little Dragon, Milo Meskens, Ramkot, Slowcrush, Sons, Squid, Viagra Boys, Bazart, Delv!s en Millionaire.  Variatie troef dus in tijden dat er niet eens zekerheid was dat een Pukkelpop überhaupt kón plaatsvinden.

In een normaal Pukkelpopuniversum wordt eerst de line-up bekendgemaakt en gaat daarna de ticketverkoop van start. Door tal van omstandigheden moest het voor deze historische editie andersom, alweer een wereld op zijn kop. Zelfs in tijden waar niemand nog opkijkt van een wijziging meer of een verandering minder was het een behoorlijke stretch. Maar tegen elke verwachting in ging op amper een paar uur tijd meer dan 70% van de combitickets de deur uit. Inmiddels staat de teller op 85%. Zonder ook maar één naam bekend te maken: hallucinant. Pukkelpop 2021 zal sowieso haar eigen geschiedenis ingaan als de editie van safety first, modaliteiten en protocollen. In goed en grondig overleg met de bevoegde overheden laat de organisatie zich begeleiden richting augustus.

Alle info: www.pukkelpop.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Live /s Live 2023 :: Dire Straits in strandzand

Eerst Zeebrugge, nu Antwerpen. Zou Live /s Live bij...

SONS

Whispering Sons

Millionaire

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in