Putrock pakt uit met The Subways en Tourist LeMC

Putrock tekent present voor een 8ste editie op vrijdag 6 mei en zaterdag 7 mei. Het unieke kader van de Beringse koolmijnsite be-MINE, zal opnieuw dienst doen als decor voor het festival. De organisatie haalt zwaar uit met twee absolute toppers.

Met The Subways haalt de organisatie een internationale klepper binnen. De Engelse alternatieve rock-band scoorde enkele jaren geleden met “We don’t need money to have a good time” een absolute monsterhit.

Tourist LeMC was afgelopen jaar niet weg te denken in de Vlaamse en Nederlandse charts. De Vlaamse hiphop troubadour is dan ook in de running voor maar liefst 5 Music Industry Awarads (MIA’s)!

Deze twee eerste namen zetten de toon voor Putrock 2016. Op zaterdag wordt het profiel scherper gesteld en wordt resoluut gekozen voor twee genres. Verwacht je aan het betere gitaarwerk en een combinatie van rhymes en beats.

Nieuw is ook het tweede podium op de openingsdag. Naast een feesttent met sfeervolle DJ’s worden er extra podiumkansen geboden aan lokaal en regionaal vinylgeweld.

Het nieuwe profiel gaat samen met een nieuwe huisstijl. Meer dan ooit zal de look and feel het karakter van de industriële site beademen. Bijkomend zal ook het terrein worden heringericht. Putrock situeert zich op de evenementenweide naast het directeursgebouw en onder de passerelle van de voormalige kolenwasserij.

Info en tickets: www.putrock.be.

http://www.putrock.be

recent

David Bowie :: EART HL I NG

Beste album ooit !

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

verwant

The Subways keren terug naar roots

The Subways zijn terug van weggeweest. Hun nieuwe...

The Subways :: Money And Celebrity

Verkast naar een kleiner label, likken The Subways op...

The Subways

The Subways staan altijd garant voor een hevige live-show....

Subways doen het voor ”Money And Celebrity”

Nog een zomer festivallen, en daar zijn The Subways...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in