Slayer, Nightwish en 20 anderen erbij voor Graspop

Bij Graspop konden ze geen betere manier bedenken om 2015 af te sluiten dan door jullie nog 22 namen cadeau te doen voor de affiche van volgend jaar. Onder andere Nightwish, Apocalytica en Slayer zullen in juni de Stenehei in Dessel bestormen. Er liggen nu 73 acts vast en dat betekent dat jullie de komende weken en maanden nog een 40-tal bands van ons te goed hebben.

Alle 22 nieuwe namen: Amaranthe, Anthrax, Apocalyptica, Atreyu, Devil You Know, Gojira, Heaven Shall Burn, In the Woods, Moonsorrow, Nightwish, Raven, Saxon, Shinedown, Skillet, Slayer, The Amity Affliction, The Raven Age, The Wild Lies, Tremonti, Turnstile, Windhand en Zakk Wylde.

Graspop Metal Meeting vindt plaats op 17, 18 en 19 juni 2016 en bevestigde eerder al Black Sabbath, Iron Maiden, Volbeat, Twisted Sister, King Diamond, Bullet For My Valentine, Megadeth, Disturbed, Pennywise en talrijke andere acts. Alle info: www.graspop.be.

http://www.graspop.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Slayer

Slayer

Slayer

PHILM :: 23 oktober 2015, Het Bos (Antwerpen)

Ook na Slayer is er een muzikaal leven. Dat...

Graspop vult programma aan met Slayer en Megadeth

Graspop heeft zijn programma aangedikt met liefst 22 nieuwe...

BEST OF: Slayer

Geef toe: meestal zijn ze uw geld niet waard,...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in