5 Nieuwe namen bij Couleur Café

Eind volgende week start de ticketverkoop voor Couleur Café 2016 met een pak nieuwe namen. De 27ste editie van het festival komt bovendien in een geheel nieuw jasje. Vanaf volgende week kan u op de website het nieuwe logo, de vernieuwde huisstijl en alle aangekondigde namen ontdekken, samen met een heel pak nieuwe namen. Maar voor het zover is, heeft het festival met deze 5 namen een fijn warmmakertje.

België’s strafste rock&roll duo The Black Box Revelation speelt vanavond de eerste van hun 3 compleet uitverkochte shows in de AB om hun kersverse plaat voor te stellen. Hun Franstalige tegenpool GRANDGEORGE presenteert vandaag zijn prachtige debuutalbum in een uitverkochte Botanique. In Brussel en verder zuidwaarts is de vrolijke singer-songwriter al razend populair, Vlaanderen volgt ongetwijfeld snel.

De eerste rapper op de affiche luistert naar de naam Woodie Smalls. De jonge Sint-Niklazenaar is zich al enkele maanden een weg naar de internationale top aan het rappen. Raging Fyah brengen op hun beurt de warmste roots-reggae vibes mee uit Jamaica. Tenslotte zal ook de Frans-Malinese Inna Modja het prachtige afro-soul concert waarmee ze in januari hoge ogen scoorde in de Ancienne Belgique nog eens komen overdoen op Couleur Café.

Eerder bevestigden Ghinzu, Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra, Chronixx en Pat Thomas & Kwashibu Area Band hun komst.

Couleur Café vindt plaats van 1 t/m 3 juli in Tour & Taxis te Brussel. Info en tickets: www.couleurcafe.be.

http://www.couleurcafe.be

recent

David Bowie :: EART HL I NG

Beste album ooit !

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

verwant

The Black Box Revelation :: Highway Cruiser

Beeld je even in: een panoramisch beeld van een...

Nieuw album voor SardoniS

Dat "onze jongens" Jan & Dries het tot bij...

Black Box Revelation :: 3 november 2011, AB

Een van de meest opwindende bands, dat was Black...

Black Box Revelation :: My Perception

De moeilijke derde van Black Box Revelation! Voor de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in