Nieuw Radioheadalbum “The King Of Limbs” zaterdag al te downloaden

Radioheadnieuws, en nog geen klein ook: volgende zaterdag gaan Radioheadfans aller lande al vroeg als een bezeten hun mailbox zitten refreshen tot ze een downloadlink voor het nieuwe album The King of Limbs zien verschijnen, net zoals ze op woensdag 10 oktober 2007 op In Rainbows zaten te wachten. Deze keer zitten er zelfs maar vijf dagen tussen de aankondiging en de digitale release.

Deze ochtend verscheen op de officiële twitter-account van de band de boodschap “Thanks for waiting”, met een link naar hun webwinkel. Net als met In Rainbows kan je kiezen voor een speciale luxe-uitgave of een digitale download. Voor de download moet er deze keer wel betaald worden.

De fysieke release zou ‘s werelds eerste krant-album worden, inclusief een cd en twee lp’s. Hoe zo’n krantenalbum er dan zou moeten uitzien, zal pas duidelijk worden wanneer de eerste exemplaren vanaf 19 mei geleverd worden. Op 28 maart zal een gewoon album in de winkels liggen.

Afgaande op de de titel en het erg onheilspellende artwork, zou The King of Limbs wel eens een veel donkerder album kunnen worden dan In Rainbows. Als het ook alweer anderhalf jaar oude “These Are My Twisted Words” en de office playlists op radiohead.com enige indicatie zijn, verwachten we meer groove, prog rock en een flinke scheut dubstep. Maar vraag het ons begin volgende week nog eens.

http://www.radiohead.com
http://www.thekingoflimbs.com/
http://www.radiohead.com

recent

David Bowie :: EART HL I NG

Beste album ooit !

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

verwant

Eindejaarslijstje 2022 van Maarten Langhendries

2022 was het jaar van de overdaad na corona....

Best OF: kerstdeuntjes, deel 3

Geef toe: meestal zijn ze uw aandacht niet waard,...

The Smile :: A Light For Attracting Attention

Er weerklinkt gelach, maar het voelt geforceerd. Het is...

The Smile :: You Will Never Work In Television Again

Wat krijg je als je een filmcomponist, een laptop...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in