[PIAS]Nites schotelt eerste namen voor

Belgische trots in de platendistributie PIAS wordt dertig, en dat moet gevierd. De namen die het bedrijf voor hun nieuwste editie van [PIAS]Nites wist te strikken, spreken voor zijn huidige reputatie. Ze vingen onder meer M83, Agnes Obel, Modeselektor, Daan en First Aid Kit, en verdelen die netjes over twee dagen in het Brusselse Tour & Taxis, midden februari.

Stip aan (of niet): Mogwai, Agnes Obel, Daan, First Aid Kit en Roscoe op donderdag 16 februari. Laurent Garniers LBS, Modeselektor (live), Etienne De Crecy (dj), M83 (live), Mr Nô (live), The  Toxic Avenger (live) en Raving Georges (dj) op vrijdag 17 februari.

Dat is wat de eerste poel namen betreft. Het aanbod is alvast divers, met gevestigde waarden als M83, Mogwai en Daan broederlijk naast benjamins als Roscoe en First Aid Kit. Allen zijn ze, hoe kan het ook anders, gelieerd aan PIAS. Ooit begonnen in een Brusselse kelder, bouwde het bedrijf in die drie decennia een stalen reputatie op als indieminded platendistributeur. Vandaag de dag verdelen ze over heel de wereld, maar niet zonder hobbels: eerder dit jaar brandde een Londens pakhuis van hen af in het kielzog van de Britse rellen.

Wie met [PIAS]Nites bekend is, merkte vast op dat deze evenementen allesbehalve voorbehouden zijn voor verjaardagen. Vorige week nog vond een kleinere editie plaats, [PIAS]Nites Club, met o.a. Other Lives op de affiche.

Tickets kopen kan op www.piasnites.com, waar het bedrijf laat weten heel binnenkort nieuwe namen bekend te maken.

www.piasnites.com
http://www.pias.com/be/
www.piasnites.com

recent

David Bowie :: EART HL I NG

Beste album ooit !

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

verwant

PUKKELPOP 2023: Smeltende tenten in sonisch cinemascope

Wat is dit; Best Kept Secret? Yup, net als...

Glints :: The Dark!

Nadat Glints’ veelbelovende debuut jammerlijk doodviel op de vooravond...

Daan

4 mei 2023De Roma, Borgerhout

Is Daan rijp voor het nostalgiecircuit? Aan het publiek...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in