OLT Rivierenhof ontvangt Steve Winwood en Oh Wonder

De affiche van OLT Rivierenhof wordt stevig aangevuld met straffe acts uit binnen- en buitenland. Nieuwe namen zijn o.a. Steve Winwood, Oh Wonder en Jasper Steverlinck.

Schoon volk uit Groot-Brittannië met de iconische multi-instrumentalist Steve Winwood op 4 juli en het vrolijke electropop duo Oh Wonder op 2 augustus. Dik feest dan weer met De Jeugd Van Tegenwoordig op 21 juni, want de mannen knallen #OLT18 van start. ’t Hof van Commerce bestaat 20 jaar in 2018 en dat vieren ze met een oldschool hip hop party op 19 juli. Voor die speciale gelegenheid brengen ze Stikstof mee. De gouden stem van Vlaanderen Jasper Steverlinck komt op 25 augustus voor het eerst naar het OLT om er zijn nieuwe plaat voor te stellen. Eén van onze grootste acteurs kruipt in de huid van één van de grootste filosofen. Johan Heldenbergh speelt op 16 augustus Marx. Lachen doen we dan weer op 28 juli met Jandino Asporaat die voor de eerste keer in België optreedt met zijn gloednieuwe show Keihard. Kortom, voor ieder wat wils.

Een volledig overzicht van alle concerten in het kader van OLT Rivierenhof vind je terug op de officiële website. Ook voor info en tickets slechts één adres: www.oltrivierenhof.be.

http://www.oltrivierenhof.be

recent

David Bowie :: EART HL I NG

Beste album ooit !

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

verwant

Lianne La Havas, Inhaler, Oh Wonder en nog 25 nieuwelingen voor Rock Werchter

Rock Werchter noteert deze week niet minder dan 28...

Oh Wonder :: 2 augustus 2018, OLT Rivierenhof

Kenners van oudere Vlaamse popnummers weten vast dat zwoele...

Oh Wonder :: Ultralife

Je kan blijven graven zonder ooit op goud te...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in