Wijzigingen in programmatie Festival Dranouter

Festival Dranouter 2015 maakt enkele aanpassingen aan de affiche. Adam Cohen moet helaas afzeggen, Douglas Firs en TaxiWars komen erbij.

Adam Cohen heeft helaas besloten in juli en augustus niet naar Europa te komen. Hij moet dus ook spijtig genoeg zijn concert op Festival Dranouter afzeggen. Daardoor verschuift de programmatie en komen twee acts van eigen bodem de affiche vervolledigen.

De jonge songsmid Douglas Firs veroverde met singles ‘Caroline’ en ‘Don’t buy the house’ al aandacht van zowel Studio Brussel, Radio 1 als De Wereld Draait Door. Zijn romantische liedjes kregen bezoek van onder andere The Bony King en Patricia Vanneste (Balthazar) en maken slim gebruik van de tradities van americana, blues en gospel.

Dat Tom Barman gefascineerd is door jazz bewezen zijn compilatiecd’s al. Dat zijn groezelige parlando zo goed past op de in New York geroutineerde saxofoon van Robin Verheyen komt dus niet helemaal als een verrassing. Samen met een ritmesectie vormen de twee TaxiWars, een project dat rechttoe rechtaan jazz à la Art Blakey confronteert met een al even scherpe punkattitude in Barmans parlando.

Festival Dranouter vindt plaats op 7, 8 en 9 augustus met o.a. The Waterboyx, The Magic Numbers, Triggerfinger, Calexico, William Fitzsimmons, AmenRa, Flogging Molly, I Will I Swear en Intergalactic Lovers. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

http://www.festivaldranouter.be

recent

David Bowie :: EART HL I NG

Beste album ooit !

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

verwant

Douglas Firs :: ”Ik vraag me af hoe andere mensen dat doen, rouwen”

Gertjan Van Hellemont zou vader worden. Zijn moeder zou...

The Bony King Of Nowhere :: 30 april 2019, De Roma

The War On Drugs. Bruce Springsteen. Leonard Cohen. Bob...

Cactusfestival vervolledigt zijn affiche

Met de komst van muzikaal globetrotter Témé Tan (14/07),...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in