Rock Zottegem komt met Texas, dEUS en Triggerfinger

Joost mag het weten, en de rest van de wereld ook: na twee jaar gedwongen pauze is Rock Zottegem helemaal terug van nooit weggeweest. Rock Zottegem 2022 wordt een XL-versie met een nieuwe editie van Rock Zottegem on Sunday. Vandaag maakt het festival met o.a. Texas, dEUS, Bazart, Triggerfinger en De Kreuners zijn eerste reeks namen bekend.

Op vrijdag 8 juli zakken Bazart en Triggerfinger af naar Zottegem. Op zaterdag 9 juli is het de beurt aan Sharleen Spiteri’s Texas, dEUS en Joost. Op Rock Zottegem on Sunday verwelkomt het festival Clouseau en De Kreuners.  De ticketverkoop start vandaag.

Organisator Kurt De Loor is alvast heel erg tevreden met de eerste reeks namen die hij kon strikken voor Rock Zottegem 2022. “Het wordt een emotioneel terugzien met ons festivalpubliek. Ik weet dat zij ons gemist hebbebn, maar dat is omgekeerd ook zeker het geval. We zijn enorm blij dat we na twee jaar verplichte pauze Rock Zottegem opnieuw mogen laten dromen. Met Texas, Bazart, dEUS, Triggerfinger, Joost, Clouseau en De Kreuners zit het alvast goed. En binnenkort voegen we daar nog een reeks mooie namen aan toe. Rock Zottegem 2022 wordt een knaller, dat beloven we nu al!”

Alle info: www.rock-zottegem.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Live /s Live 2023 :: Dire Straits in strandzand

Eerst Zeebrugge, nu Antwerpen. Zou Live /s Live bij...

dEUS

Paaspop, Schijndel

Het Nederlandse Paaspop wordt jaarlijks op touw gezet tijdens...

Triggerfinger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in