Chemical Brothers eerste klepper voor Suikerrock 2022!

Hey boy, hey girl! Met The Chemical Brothers heeft Suikerrock zijn eerste grote naam te pakken! Het Britse dj-duo doet het nieuwe Suikerrock-festivalterrein (Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij) op zijn grondvesten daveren op zaterdag 30 juli.

Het belooft een onvergetelijke avond te worden. Een extravaganza van hallucinerende videobeelden in combinatie met een spectaculaire licht- en lasershow en special effects, maakt dit één van de knapste live-shows.

Een een duizelingwekkend aantal hits, albums en bijhorende awards zijn The Chemical Brothers één van de meest invloedrijke elektronische acts ooit. Meer dan 25 jaar geleden al verscheen hun “Exit Plant Dust”, hun debuutplaat. Dat album wordt nu nog steeds beschouwd als één van de beste dance platen aller tijden. “Hey boy, hey girl”, “Block rockin’ beats”, “Do it again”, … u vraagt, zij draaien de dansvloerkrakers aan elkaar.

De voorbije coronajaren buiten beschouwing gelaten, is Suikerrock dit jaar aan zijn 35ste verjaardag toe.  Tegelijkertijd wordt het ook de allereerste full-scale editie op de nieuwe festivallocatie.  Het belooft hoe dan ook een groot feest te worden.
Artiesten die eerder waren aangekondigd voor Suikerrock 2020/2021, worden in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk meegenomen naar de komende editie.

Suikerrock vindt plaats, in volle en beste vorm, van 28 t/m 31 juli op het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij in Tienen. Meer namen volgen binnenkort. Info en tickets: www.suikerrock.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Best Kept Secret 2023 :: Als kikkers in een kookpot

Waar de lente heen was, geen idee, maar één...

Suikerrock geeft ook zijn zondagprogramma invulling met Tom Jones

Suikerrock werkt verder aan zijn programma en vult vandaag...

Suikerrock ziet het weer internationaler met White Lies, Therapy? en Sisters Of Mercy

Suikerrock ziet het weer internationaler en strikt voor zijn...

Dour Festival strikt Chemical Brothers en 23 andere acts

Na Mura Masa, Tyler, The Creator, alt-J en Paul...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in