Zaal Goedleven sluit de zomer in stijl af

Wil je deze grijze en natte zomer vergeten en opfleuren? Dan heeft zaal Goedleven in Oostakker een uitstekend programma klaarstaan volgende week, met voor elk wat wils.

Het begint al op donderdag 26 augustus met A Tribute to Crowded House. Verwacht perfect gezongen popsongs en zonnige geuren en kleuren uit Down Under, want Christophe Versaevel (Chris Corn), Bart Mareen, Thomas De Schepper, Wim Verbeke en Mathieu Verfaillie brengen een harmonisch eerbetoon aan de beste popgroep uit de jaren 80 en 90.

Stef Kamil Carlens voorstellen hoeft eigenlijk niet echt. Wie de Antwerpse zanger, gitarist, instrumentalist en muzikale veelvraat nog niet kent, heeft de laatste 25 jaar onder een hele hoop stenen geleefd. Carlens heeft al een paar optredens achter de kiezen deze zomer, en op vrijdag 27 augustus is hij te genieten in Oostakker. Gaat dat zien, gaat dat zien!

Zaterdag 28 augustus zal het kot te klein zijn: niet 1, maar 2 topacts om duimen en vingers bij af te likken. Het begint al met Reena Riot solo, we weten nu al dat Naomi Symons ons weer zal verbazen met haar songs en haar krachtig strot. Daarna komt Ian Clement, frontman van Wallace Vanborn, zijn tweede soloplaat See me in Synchronicity eindelijk aan ons voorstellen. Een aanrader voor al wie zijn of haar muziek niet al té vanzelfsprekend wil hebben.

New Wave oudgedienden Red Zebra zijn top of the bill op zondag 29 augustus. Met een jaartje vertraging vieren ze de veertigste verjaardag van “I Can’t Live In A Livingroom”, maar dat mag de pret niet drukken. Ben je in een nostalgische bui, of wil je nog eens je wilde jeugdhuisjaren herbeleven? Je weet wat je te doen staat!

De zomer in stijl afsluiten kan via www.zaalgoedleven.be.

 

 

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Stef Kamil Carlens :: “Komaan Bob, het mag toch ietske meer zijn”

Niemand zingt Dylan zoals Dylan, luidt een volkswijsheid, maar...

Stef Kamil Carlens

Oorpool :: E313

Frits Standaert en Chris Vandevorst vormen samen Oorpool. Standaert...

Luka Bloom vervolledigt affiche Labadoux

Het Ingelmunsterse Labadoux Festival heeft zijn affiche vervolledigd. Waren...

Gent Jazz pakt uit met Kate Tempest en Nils Frahm

Na de levende legendes Sting (uitverkocht) en Van Morrison,...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in