Enola Play EK Editie: Dag 2 van de halve finales

,

Sportieve knakkers als wij zijn op de redactie van enola dragen wij het balspelletje een liefde toe die haast even diep snijdt als onze liefde voor muziek. De ploegen maken het sportieve duel waar op het grasveld, maar wij gaan op zoek hoe de onderlinge duels tussen de landen muzikaal kunnen uitdraaien. Welk land heeft de beste muziek? Wij zoeken nummers die u uit de speakers in uw thuisstadion kan laten schallen om in de sfeer te komen voor de wedstrijd. Wie zal het vandaag worden: het ontrouwe eiland of de noordelijke underdog?

Engeland vs Denemarken

Halve finale, voor een voormalig Europees Kampioen is dat natuurlijk nobless oblige, maar laten we niet ontkennen dat Denemarken vanavond toch de underdog zal zijn tegen de machtige troepen van Sterling en co. Toch zullen ze dromen, daar in Kopenhagen en omstreken, van een mogelijke tweede titel. Laten wij vanavond dus als aanmoediging door de woonkamer schalen: The William Blakes met de prangende vraag “will it ever happen/ this thing we all believe in?”.

Dekselse Britten: het aftrappen uit de EU maar het wel weer tot de halve finale van het EK schoppen. Iets zegt ons dat wel meer Europese voetbalfans er zo over denken, dus Engeland kan zich maar beter verwachten aan wat tegenkanting. Hopelijk hebben ze hun voorbereiding gedaan, zoals de loudmouths van Idles en hun fans hier in de clip van “MR. MOTIVATOR”. De song zelf zou normaal wel moeten volstaan als opwarmingsoefening voor de Britse ploeg.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

IDLES

Afgaand op doorverkoopplatform TicketSwap was woensdagmiddag nog zo'n tweeduizend...

IDLES

IDLES :: Crawler

Vijf jaar, vier platen. IDLES doet wat het moet...

Pukkelpop 2021 gaat ervoor met Editors, Liam Gallagher, Underworld en meer!

Het wachten is voorbij.  Van 19 t/m 22 augustus...

IDLES :: Ultra Mono

Aan de teneur in de Angelsaksische pers te zien...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in