Dan toch Lokerse Feesten deze zomer!

Heuglijk nieuws vanuit Lokeren!  Daar zullen immers deze zomer dan toch de Lokerse Feesten plaatsvinden op de vertrouwde Grote Kaai.

Lokerse Feesten pakt uit met een coronaveilige editie.  Gedurende 10 dagen kun je – samen met je bubbel van 4 personen – genieten van een reeks concerten.  Je koopt een ticket per bubbel van 4.  Elke bubbel krijgt zijn eigen plekje, op een veilige afstand van anderen.  Binnen de bubbel kun je rechtstaan en dansen, en vooral genieten van een reeks topconcerten.

Vandaag kondigen de Lokerse Feesten een reeks concerten aan: Arsenal (01/08), Hooverphonic (02/08), Brihang & Het Zesde Metaal (04/08), Bart Peeters & De Ideale Mannen (2x, namiddag- en avondconcert op 06/08), Clouseau (2x, namiddag- en avondconcert op 07/08) en Gabriel Rios & Novastar (08/08).  Meer namen worden later toegevoegd.

Tickets zijn vanaf zaterdag 12 juni om 10u te koop via de officiele kanalen.  Aangezien het om een coronaveilige en dus ook kleinere editie gaat, zullen er minder tickets beschikbaar zijn.  Had je reeds tickets voor editie 2020?  Dan zijn je oude tickets te gebruiken als waardebon.  Op het einde van het bestelproces kan je één of meerdere barcodenummers, te vinden op je originele ticket, ingeven.  Maar er is meer: wie tickets had voor editie 2020 krijgt ook toegang tot een exclusieve pre-sale.  Een beperkt aantal tickets is beschikbaar in deze exclusieve voorverkoop die start op vrijdag 11 juni om 10u.

Alle info: www.lokersefeesten.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Cactus Festival 2023 :: Wankel als een dronken paalwoning

Veertig kaarsjes, daar heb je een grote adem voor...

Arsenal

Werchter Boutique 2022 :: Brel en een explosieve Frankenstein

Werchter Boutique was bijzonder snel uitverkocht na de aankondiging...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in