Ben Folds Five :: Song For The Dumped

Het einde van Kimye werd aangekondigd. Hoog tijd om Song for the Dumped van Ben Folds Five nog eens van onder het stof te halen.

Slechts één nieuwsbericht domineert vandaag de media: het einde van Kim & Kanye. Dit is uiteraard droevig nieuws voor al wie betrokken is in deze zaak, maar laat ons vooral positief blijven: dit kan ook het einde betekenen van die verschrikkelijke samentrekkingen van koppelsnamen. 

Na Bennifer, Brangelina en TomKat strandt nu ook het familieschip Kimye. Let dus goed op als men de namen van u en uw partner begint samen te voegen tot één woord: de kans dat alles in hartzeer zal eindigen is groot. Kanye is natuurlijk al langer dan vandaag van het padje af, maar tot nu toe kon Kim alles verdragen. Als zakenvrouw weet ze ook dat je een sterk merk als Kimye niet zomaar mag afgeven. Maar teveel is blijkbaar te veel. Het is het soort koningsdrama dat zich in elke machtige familie afspeelt. Op een gegeven moment moeten de banden doorgeknipt worden om te kunnen overleven. Nero moest zich van Britannicus ontdoen, Michael Corleone diende koudweg zijn broer Fredo buitenspel te zetten en Kim moet van Ye af.

Kanye van zijn kant heeft alle recht om van zich af te klauwen en mocht hij zich wat down voelen alvorens aan de onderhandelingen te moeten beginnen, stellen we hem bij wijze van hart onder de riem graag “Song For the Dumped” van Ben Folds Five voor. Het nummer verwoordt perfect de gevoelens van de verongelijkte minnaar: zwalpend worstelt de zanger zich met hoorbaar ingehouden woede doorheen de strofes, tot hij in het refrein alles mag loslaten. Allemaal samen: “Give me my money back / You bitch!

Of er ook een zwart T-shirt op het spel staat bij de scheiding konden onze persbronnen tot nu toe niet bevestigen.

Beeld:
Michael Nutt

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Kanye West :: Donda

Kanye West is altijd al een uitgesproken en controversieel...

BEST OF : Kanye West

Geef toe: meestal zijn ze uw geld niet waard,...

Kanye West ft. Travis Scott :: Wash Us In The Blood

Spijt komt altijd te laat. Vraag maar aan Koning...

Childish Gambino :: 3.15.20

Alles knettert op 03.15.20, de vierde plaat van Childish...

enola’s vijftig beste platen van de jaren ’10

Dit is het allerbeste wat het decennium heeft voortgebracht. Video...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in