21 namen voor Rock Werchter 2021

Een uitzonderlijk Rock Werchter-weekend is voorbij. Waren er niet bij: een kleine 100 artiesten en hun crew, 4 x 88.000 bezoekers, duizenden vrijwilligers. Geen camping, geen feestjes. Wel: een uitgebreid en zeer gesmaakt online programma, de eerste concerten in de zomerbar, de Rock Werchter For Live2020 tv-show. Festivalgangers deelden massaal hun mooiste herinneringen via sociale media. Rock Werchter was er niet en toch heel hard wel. De zomerbarconcerten gaan nog door tot het einde van juli. De opbrengsten van deze concerten en de nu via de webshop verkrijgbare merchandise collectie worden geschonken aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector.

Rock Werchter kijkt vooruit. Op naar 2021. Dan is Rock Werchter er weer in volle vorm. Van donderdag 1 tot zondag 4 juli. Een eerste reeks namen kan aangekondigd worden, want een aantal artiesten van 2020 neemt de organisatie mee naar 2021. Al bevestigd: Twenty One Pilots, Pixies, The Lumineers, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Rag’n’Bone Man, The Streets, Cigarettes After Sex, Miles Kane, Fontaines D.C., GoGo Penguin, Cavetown, Big Thief, Girl In Red, Black Pumas en The Dead South. Die gaan in de mix met gloednieuwe namen voor 2021: Gorillaz, alt-J, Jamie xx, Royal Blood, Nothing But Thieves en Boy Pablo. 21 voor 21. Meer artiesten volgen binnenkort.

Tickets voor Rock Werchter 2021 zijn te koop vanaf vrijdag 10 juli om 10 uur via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Ticketprijzen blijven wat ze voor de editie 2020 waren. Alle tickethouders worden deze week persoonlijk gecontacteerd door Ticketmaster. Zij kunnen hun bestelling van 2020 ineens overboeken naar 2021 of opteren om de bestelling om te zetten in krediet. Dat kan vrij besteed worden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter in 2021 en 2022.

Alle info: www.rockwerchter.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

girl in red

PUKKELPOP 2023: Smeltende tenten in sonisch cinemascope

Wat is dit; Best Kept Secret? Yup, net als...

Pixies

Pixies :: Doggerel

Gelukkig. Er zijn – ondanks deze woelige en warrige...

Hear Hear 2022 :: Bompa in zijn reservaat

De podia stonden er toch al, dus waarom ook...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in