De staylist van (mvs)

Eeuwen geleden, toen de helft van enola.be nog goddeau.com was, was er ook het goddeauforum waar mixtapejes werden uitgewisseld. Het was een bezigheid waar ik me toen met plezier op smeet, en het resultaat ervan zette ik later online als ‘radio goddeau’. Gezond en wel in quarantaine vond ik de tijd om eindelijk nog eens een nieuwe aflevering te maken. Mooi met een kant A en een kant B; zoals het een cassetje betaamt.

Als je zo lang geen mixtape meer hebt gemaakt, is het bronnenmateriaal oneindig. Bij het selecteren van mijn shortlist merkte ik echter hoe ik bleef haken bij de iets donkerdere nummers die ik de laatste jaren heb leren kennen. Het zal wel niet verbazen dat het net The Murder Capital, Algiers en Lost Under Heaven waren die in deze verwarrende tijden de ideale soundtrack bleken. Toch probeerde ik om dan toch het licht aan het einde van de tunnel te zien. Hou vol, het komt goed, ooit komen we hier weer uit.

En als dat het geval is, dan vind je me in een concertzaal naar keuze steevast links vooraan. Pintje?

Kant A:

Kant B:

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Eindejaarslijstje 2020 van Matthieu Van Steenkiste

Moeten we er nog doekjes om winden dat dit...

De staylist van (jb)

De mens heet een sociaal dier te zijn dat...

De staylist van (jdr)

Men zegt geregeld dat Antwerpenaren zichzelf zo graag zien,...

Eindejaarslijstje 2019 van Matthieu Van Steenkiste

In 2019 werd de wereld nog maar eens een...

Eindejaarslijstje 2018 van Matthieu Van Steenkiste

Het waren twaalf maanden waarin van alles aan het...
Vorig artikel
Volgend artikel

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in