Richard Thompson, DJ Shadow, Herbie Hancock e.a. komen naar OLT Rivierenhof

OLT Rivierenhof heeft ook vandaag weer een flinke lading nieuwe namen in petto. De Arenberg ontvangt gedurende de zomermaanden o.a. DJ Shadow, Richard Thomson, Herbie Hancock, Het Zesde Metaal, Damien Jurado en John Prine.

OLT Rivierenhof start een pak vroeger deze zomer, want DJ Shadow opent op zondag 14 juni het nieuwe festivalseizoen. We verwelkomen dit jaar ook enkele internationale klasbakken. Op 21 juni brengt de 70-jarige singer-songwriter en gitaargoeroe Richard Thompson een intiem soloconcert.
Jazzlegende Herbie Hancock viert dit jaar zijn 80e verjaardag en speelt een exclusieve set op 5 augustus. Groundation is de absolute Amerikaanse vaandeldrager van rootsregggae, de negenkoppige band brengt jazzy blazers, krachtige solo’s en soulvolle vocals naar ons magische OLT op 16 juli. John Prine moest noodgedwongen zijn show in De Roma aflassen, op 26 augustus speelt de legendarische Grammy-winnaar na 15 jaar eindelijk op Belgische bodem.

West-Vlaanderen boven deze keer, met Het Zesde Metaal en Brihang. Damien Jurado, songsmid uit Seattle, laat zijn indie-pareltjes op ons los op dezelfde avond als Het Zesde Metaal (15 juli). Brihang brengt wervelwind en bijzondere rapper Typhoon mee op 13 augustus. Deze zomer wordt er eveneens heel wat afgelachen. Hans Teeuwen staat op 22 en 23 augustus in OLT met zijn gloednieuwe show Nou Lekker Dan. Ook Vlaamse topcomedian Bart Cannaerts doet er nog een extra show bij op 2 juli, aangezien zijn eerste voorstelling op 5 juli razendsnel uitverkocht was. Muziek voor groot en klein en tevens vaste waarde in de zomer: Kapitein Winokio, Mevrouw De Poes en de matrozen brengen heerlijke zomerliedjes op kindermaat  op 27 juni!

Alle info: www.oltrivierenhof.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Herbie Hancock

Dan toch Lokerse Feesten deze zomer!

Heuglijk nieuws vanuit Lokeren!  Daar zullen immers deze zomer...

Best Kept Secret bevestigt Khruangbin, DJ Shadow, Mura Masa en meer

Best Kept Secret heeft middels een podcast een verse...

DJ Shadow

"You will obey and live / Or disobey and...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in