Gent Jazz pakt uit met Kate Tempest en Nils Frahm

Na de levende legendes Sting (uitverkocht) en Van Morrison, krijgt Gent Jazz deze zomer ook twee net iets jongere, maar geenszins minder opmerkelijke headliners: Kate Tempest (17/7) en Nils Frahm (18/7).

De eerste bracht vorig jaar met het album The Book of Traps and Lessons haar zoveelste uppercut op rij uit, waardoor ze haar titel als de belangrijkste rappoëet van haar generatie veilig stelde. De tweede hoeft zijn pink nog maar over de toets van een piano te laten glijden of er komt al een compositie uit die even ingenieus als verleidelijk is.

Gent Jazz vindt dit jaar plaats van 8 tot 18 juli. Werden eerder reeds bevestigd: Van Morrison, Marc Cohn & The Blind Boys of Alabama, Compro Oro, Sting, Novastar (solo) en Stef Kamil Carlens. Alle info: www.gentjazz.com.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Van Morrison

Sting

Sting

Van Morrison

Novastar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in