Absolutely Free Festival rondt affiche AFF met John Parish en Let’s Eat Grandma

Absolutely Free Festival, op 2 en 3 augustus in de schaduw van mijnschachten op C-Mine in Winterslag (Genk), heeft zijn affiche afgerond. Onder meer John Parish (UK), Let’s Eat Grandma (UK), The Bony King Of Nowhere en Lander Gyselinck (solo) vervoegen de affiche.

Op vrijdag 2 augustus komen Amerikaanse DJ Byron The Aquarius (US) en de beloftevolle Belg DTM Funk het publiek opwarmen voor headliner Joy Orbison. Lander Gyselinck, bekend van Stuff. en Beraadgeslagen komt in de XPRMNT een gedurfde soloset spelen.

De dag erna krijgt AFF PJ Harvey- en Eels-producer John Parish (UK) over de vloer. De ervaren Brit komt er met full band zijn spannende solomateriaal brengen. Ook aanwezig zijn de piepjonge Britse dames van Let’s Eat Grandma (UK), die met hun bizarre pop ongetwijfeld de wei zullen inpakken. Topbelgen The Bony King Of Nowhere en Newmoon zijn tevens ook geslaagde aanvullingen op een affiche vol muzikaal lekkers. Uit de Trap het AFF-wedstrijd via vi.be komt Philemon, en DJ Eppo Janssen zorgt traditiegetrouw voor een knallend slotfeest.

Absolutely Free Festival vindt plaats op 2 en 3 augustus op de site aan C-Mine in Genk. Eerder bevestigde artiesten zijn o.a. Black Mass, El Yunque, Slumberland, Kelly Lee Owens en Joy Orbison. Toegang is gratis bij inlevering van 3 gebruikte batterijen, of een donatie van €3 ten voordele van Natuurpunt.

Alle info: www.absolutelyfree.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Eindejaarslijstje 2022 van Matthieu Van Steenkiste

Raar jaar. Toen het begon, zaten we nog binnen,...

#So2022: Let’s Eat Grandma :: Watching You Go

Om afscheid te nemen van 2022 presenteert elke dag...

Let’s Eat Grandma :: Two Ribbons

Presenteerde Let's Eat Grandma zich in de begindagen nog...

Eels :: Extreme Witchcraft

De slinger in de carrière van Eels helt op...

Let’s Eat Grandma :: Hall Of Mirrors

"And I thought of you / And there wasn’t...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in