12x nieuw voor Crammerock

Crammerock lost vandaag in één keer twaalf (12!) nieuwe namen. Dit keer trekt de festivalorganisatie een blik hiphop- en elektropop-acts open. Onder meer Tessa Dixson, Leafs, Woodie Smalls en Black Mamba geven present.

In de wenslijstjes die de festivalbezoekersmassaal instuurden, stak hiphop er met kop, kont, handen en schouders bovenuit. U vraagt? Crammerock draait!
Nu heeft Crammerock al 20 jaar lang een goede neus voor wat er leeft in de hiphopscene. En dit jaar hebben de organisatoren hun stinkende best gedaan om alweer het hipste uit de wereld van rhymes en beats naar Stekene te halen.

Vanuit Nederland komt een buslading hiphoppers naar Crammerock: Ronnie Flex & Deuxperience, The Blockparty, Ares, Yung Felix, Frenna en Leafs.

Van eigen bodem presenteert Crammerock vier vette hiphopnamen: locals Black Mamba, K1D en Woodie Smalls komen wel van heel dichtbij, vanuit Sint-Niklaas, om een zinderende thuismatch te spelen in het naburige Stekene. Daarnaast zakt ook Yung Mavu, de rapper die twee jaar geleden een monsterhit scoorde op YouTube (meer dan 23 miljoen views!) met “Black magic”, af naar Stekene.

Naast een flinke dosis hiphop heeft Crammerock ook oor voor elektropop uit eigen land, en wel met de feeërieke muziek van OT (Olivia Trappenier) en Tessa Dixson. Beide meiden werden de afgelopen jaren opgemerkt in The Voice: Trappenier als poulain van Bent Van Looy in The Voice van Vlaanderen en Dixson in de Waalse tegenhanger van de talentenjacht.

Crammerock vindt plaats van op 6 en 7 september in Stekene met verder o.a. Craig David, Circa Waves, Enter Shikari, The Vaccines, SONS en Black Box Revelation. Info en tickets: www.crammerock.be.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Ronnie Flex

Tessa Dixson

Tessa Dixson

Woodie Smalls :: Too Soft

De nieuwe Woodie is een goede Woodie. ‘Trust no one,...

Plug And Pray :: Evergreens

Het kan niet anders of Jozef Dumoulin en Benoît...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in