Snow Patrol vervoegt affiche Werchter Boutique

Op zaterdag 8 juni viert Werchter Boutique het beste van de popmuziek. Fleetwood Mac zal het dagfestival in Werchter headlinen. En met Snow Patrol is nu ook een tweede topnaam gestrikt. Snow Patrol viert dit jaar zijn 25ste verjaardag.

Snow Patrol is graag gezien in ons land. Met groot gemak begeesteren Gary Lightbody en co volle concertzalen en festivalweides. Vanavond staat de Schots/Noord-Ierse band in een uitverkocht Vorst Nationaal.

Geduld tonen is een tweede natuur van Snow Patrol. De Schots/Noord-Ierse groep moest 10 jaar wachten op een eerste hit. Vanaf ‘Chasing Cars’ (2006) staat de hittrein onder stoom. ‘Shut Your Eyes’, ‘Take Back The City’ en ‘Just Say Yes’ worden internationale meezingers. Bono uit zich als fan. Het gaat Snow Patrol enkel voor de wind. Na een sterk concert op Rock Werchter 2012 – met Ed Sheeran als gast – werd het echter stil. De aimabele voorman Gary Lightbody liet weten dat alles vast zat op het creatieve vlak. Maar dat we niet moesten panikeren. Na de lange onderbreking ging het leven vorig jaar gewoon verder. Het album ‘Wildness’ kwam in juni 2018 op #2 binnen in de Ultratop. Een maand later schitterde Snow Patrol als van oudsher op Rock Werchter. Nieuwelingen ‘Don’t Give In”, “Empress” ‘Heal Me’ zijn intussen aan de lange lijst meezingers toegevoegd.

Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 8 juni in Werchter. Info en tickets: www.werchterboutique.be.

http://www.werchterboutique.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Snow Patrol

Snow Patrol, Afghan Whigs en Portland naar Lokerse Feesten

Just say 'Yes', want na de aankondiging van Kraftwerk...

Snow Patrol komt naar Lokerse Feesten

Snow Patrol komt op maandag 3 augustus naar de Grote Kaai!...

Snow Patrol + Rams Pocket Radio

Meer Snow Patrol HIER Meer Rams Pocket Radio HIER ...

Snow Patrol :: Fallen Empires

Universal Music, 2011 Meer dan elf miljoen albums verkochten ze...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in