Harlem :: Swerving

Bands die na twee kleppers van platen van het toneel verdwijnen en dan na een belachelijk lange pauze een rentree maken met een geheel nieuw geluid, daar lopen we niet altijd warm voor. Maar kijk: “Swervin” weerklinkt en instant geluk is ons deel, zonder dat onmiddellijk duidelijk is om welke artiest het gaat.

T. Rex zou een gok kunnen zijn, met een alternatieve versie van “Cosmic Dancer”, maar het blijkt Harlem, dat blijkbaar ein-de-lijk een opvolger klaar heeft voor Hippies, de heerlijk rammelende collectie songs uit 2010. Bijster origineel klinkt dit “Swerving” misschien niet, maar het raakt een snaar en wekt zodoende de nieuwsgierigheid naar Oh Boy dat komende Valentijn op de wereld losgelaten wordt.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Harlem :: Hippies

Met Hippies zet het rammelduo Harlem een serieuze stap...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in