Affiche Down The Rabbit Hole compleet

Nog maar 100 dagen tot Down The Rabbit Hole 2018! Dat is al razendsnel en daarom heeft de festivalorganisatie vandaag de laatste 39 bevestigingen van het muziekprogramma voor je met o.a. Black Rebel Motorcycle Club, Suuns, Rival Sons, Hannah Williams & The Affirmations, Luwten en Jorja Smith.

Alle nieuwe namen op een rijtje: Black Rebel Motorcycle Club, Bruno Major, Fufanu, Hannah Williams & The Affirmations, IAMDDB, Jorja Smith, Masego, Rahaan, Rival Sons, Sadar Bahar, Shame, Suuns, TITIA, Togo All Stars en Warmduscher. Op het nieuwe bospodium Bossa Nova spelen: Alfa Mist, Clean Pete, Dave Budah, Foé, LUWTEN en Wwwater en in het retrofuturistische Future Fuzzy Field staan ACIDP303WER, Colin Benders, dj. flugvél og geimskip, Dollkraut Band, Donaldo, Elias el Gersma, Essaie Pas, Jameszoo, Karel, Lyzza, Rizan Said en Sjamsoedin. Op Down The Rabbit Hole spelen ook klassieke ensembles: Bernadeta Astari Trio, Club Classique – Roadtrip La Bohème, Matteo Myderwyk, Nachtgeluiden, Pynarello enTrio Bruinsma.Baas.Verhage.

Al eerder werd bekend dat o.a. Queens Of The Stone Age, Anderson .Paak & The Free Nationals, Nick Cave & The Bad Seeds, David Byrne, Fever Ray, Fink, Franz Ferdinand, Leon Bridges, MGMT, Nils Frahm, Odesza en Sampha naar Beuningen afreizen deze zomer.

Down The Rabbit Hole vindt plaats op 29 juni t/m 1 juli in Beuningen (NL). Info en tickets: www.downtherabbithole.nl.

http://www.downtherabbithole.nl

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

ROCK WERCHTER 2018 :: De sprongen van een grote zwarte panter

Net zoals het WK pas echt begint na de...

Black Rebel Motorcycle Club in Parijse sferen

Black Rebel Motorcycle Club denkt groot, want met Live...

Black Rebel Motorcycle Club :: Specter At The Feast

Het noodlot slaat altijd onverwachts toe. In de zomer...

Vader Robert Levon Been overlijdt na show BRMC

Michael Been, zanger en oprichter van The Call en...

Black Rebel Motorcycle Club :: 14 mei 2010, Botanique

Wanneer is een band op zijn retour? Als een...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in