Affiche Pinkpop in grote lijnen rond

Pinkpop heeft zijn affiche in grote lijnen rond. Naast de eerder aangekondigde headliners Pearl Jam, Foo Fighters, Bruno Mars en Editors, vult de festivalorganisatie het programma aan met 44 nieuwe acts waaronder Snow Patrol, Noel Gallagher’s High Flying Birds, A Perfect Circle en Aurora.

De dagindeling ziet daarmee als volgt uit:

Vrijdag 15 juni: Pearl Jam, Snow Patrol Bløf, Lil’ Kleine, The Offspring, Oh Wonder, Jess Glynne, Oliver Heldens, Blaudzun, The Last Internationale, Walden, Donnie, The Academic, Slydigs, Aïcha Cherif.

Zaterdag 16 juni: Foo Fighters, The Scripts, Nothing But Thieves, Miss Montreal, Walkin On Cars, Noel Gallagher’s High Flying Birds, A Perfect Circle, Parov Stelar, JP Cooper, Alan Walker, Sevn Alias, Aurora, Marmozets, De Likt, Youngr, Gang Of Youths, Theo Lawrence & The Hearts, Riley Pearce.

Zondag 17 juni: Bruno Mars, The Kooks, Jessie J, Ronnie Flex & Deuxperience, Oscar And The Wolf, Triggerfinger, Years & Years, Milky Chance, Michelle David & The Gospel Sessions, Don Diablo, Brian Fallon & The Howling Weather, Greta Van Fleet, Scarlet Pleasure, The Overslept, Tom Walker, Blackbird.

De 49ste editie van Pinkpop vindt plaats van 15 t/m 17 juni in Landgraaf (NL). Alle info: www.pinkpop.nl

http://www.pinkpop.nl

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Pearl Jam

16x nieuw voor Rock Werchter

Pixies komen naar Rock Werchter 2022. En Queens Of...

Peppers sluiten Rock Werchter 2022 af

Red Hot Chili Peppers komen naar Rock Werchter 2022....

Ook Metallica komt naar Rock Werchter 2022

Sad but true...  Geen Rock Werchter volgende maand.  Maar...

Herbevestigd: Pearl Jam komt naar Rock Werchter 2021

Op naar de zomer van 2021. Naar Rock Werchter...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in