Alanis Morrissette headliner op Suikerrock

Suikerrock zet zijn jaar in met de aankondiging van 4 namen, waaronder zijn eerste headliner. Op zaterdag is dat Alanis Morissette. Ook Goo Goo Dolls, Stan Van Samang en Gers Pardoel zakken af naar Tienen.

Alanis Morissette, die vroeger steevast kwaad was op de wereld, op mensen die haar verkeerd begrepen, op mistoestanden en noem maar op, maar tegelijkertijd een slordige 60 miljoen platen verkocht, 7 Grammy Awards won en enkele wereldhits scoorde, brengt op zaterdag 28 juli haar grootste hits waaronder ‘Ironic’, ‘You oughta know’, ‘Thank you’ en ‘Hands clean’ naar Tienen. De Canadese vult die dag de hoogste podiumspot in.

Nog op zaterdag 28 juli krijg je ook Goo Goo Dolls te zien. Ze heetten ooit anders, maar met ‘The Sex Maggots’ shockeerden ze clubeigenaars, en al zeker in de States. Eigenlijk zijn het best brave jongens die evolueerden van garage rock naar pop/rock. Het wereldwijde succes kwam er in 1998 met de ballad ‘Iris’ uit de soundtrack van ‘City of Angels’ (een soundtrack waarop trouwens ook ‘Uninvited’ van Alanis Morissette te vinden is). ‘Iris’ bezet gedurende maar liefst 18 weken de eerste plek in de Amerikaanse charts. Inclusief best off’s staat hun platenteller op intussen 16 albums en meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren. Te (her)ontdekken op zaterdag 28 juli.

Ook voor zondag 29 juli kondigt Suikerrock zijn eerste twee namen aan. Stan Van Samang is nog altijd één van de best verkopende en meest gedraaide Belgische artiesten van het moment. Samen met hem staat ook de Nederlander Gers Pardoel mee op de affiche van de slotdag van Suikerrock.

Suikerrock vindt plaats van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli in het centrum van Tienen. Info en tickets: www.suikerrock.be.

http://www.suikerrock.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Alanis Morissette :: Havoc And Bright Lights

Nadat de popwereld de jaren negentig opnieuw ontdekte en...

Alanis Morissette :: Flavors Of Entanglement

Wie Alanis Morissette zegt, keert willens nillens terug...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in