Elf nieuwe namen, extra podium én grotere Barn op Rock Werchter

Er staan 11 nieuwe namen te blinken op de affiche van Rock Werchter 2018. Ben Howard, James Bay, Alice In Chains, At The Drive In, The Vaccines, Stone Sour, George Ezra, Anne-Marie, PVRIS, IAMDDB en JP Cooper zijn aan de line-up toegevoegd. Bovendien komt er een extra podium én een grotere Barn. Kortom: méér Rock Werchter!

Het festivalpark zal er hetzelfde en toch anders uitzien. Het oogt mooier dan ooit met de aangelegde dreven en vers aangeplante bomen en struiken. Niet alleen het Festivalpark heeft een make-over gekregen. Ook het festival verfijnt zijn gekende succesvolle formule. Met meer muziek, op een nieuw podium: The Slope. Want de multi-functionele helling die in 2017 werd geïntroduceerd, krijgt een extra rol toebedeeld. Onder het hoogste punt van The Slope wordt een podium ingebouwd. De picknickbanken onder de veelkleurige vlagjes verhuizen naar een andere locatie. Ze maken plaats voor een gezellig openlucht-arena. Jonge wolven, de sterren van morgen, de ontdekkingen van de festival-programmatoren. Ze hebben vanaf nu ook hun stek op Rock Werchter. Herman Schueremans: “Het is geen geheim dat we al een even dromen van een vierde podium. Er zijn zo veel -nu nog- kleinere bands die we graag willen introduceren bij het Rock Werchter publiek. Dat staat er internationaal om bekend zeer ontvankelijk te zijn, artiesten die goed bevonden worden stevig, vaak voor altijd, te omarmen. We gaan de muziekliefhebbers dik verwennen.”

En er is nog meer Rock Werchter upgrade. The Barn wordt groter. Nog steeds even goed als een concertzaal, met de beste akoestiek en prima comfort voor de bezoekers. Tot 20.000 festivalgangers zullen vanaf deze zomer genieten van de concerten in The Barn.

Rock Werchter 2018 neemt grand cru vorm aan. De affiche kent voorlopig deze vorm:

Donderdag 5 juli 2017: Queens Of The Stone Age, Gorillaz, The Script, James Bay, Marshmello, Alice In Chains, At The Drive In, The Vaccines, Black Rebel Motorcycle Club, Vince Staples, Anne-Marie.

Vrijdag 6 juli 2017: London Grammar, Snow Patrol, Ben Howard, Anderson .Paak & The Free Nationals, Angus & Julia Stone, The Kooks, IAMDDB.

Zaterdag 7 juli 2017: Pearl Jam, Jack White, Jack Johnson, Fleet Foxes, Khalid, MGMT, Stereophonics, Stone Sour, Petit Biscuit, JP Cooper.

Zondag 8 juli 2017: Arctic Monkeys, Nick Cave And The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Eels, David Byrne, George Ezra, Fever Ray, Kaleo, Roméo Elvis, Rone, PVRIS.

Rock Werchter vindt plaats van 5 t/m 8 juli 2018 in het Festivalpark in Werchter. Info en tickets: www.rockwerchter.be.

http://www.rockwerchter.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Cactus Festival 2023 :: Wankel als een dronken paalwoning

Veertig kaarsjes, daar heb je een grote adem voor...

The Vaccines

Whispering Sons + ILA + The Vaccines + Hairbaby

De tweede helft van deze festivalzomer is nu wel...

The Vaccines

The Vaccines

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in