Girlhood :: Bad Decisions

Londens duo Girlhood serveert met “Bad Decisions” amper zijn vierde single, maar klinkt daarmee alsof het al jaren meedraait.

Nog geen twee jaar geleden meerde Christian Pinchbeck zijn boot aan in Notting Hill en ging te land voor een sigaret. Hij leek gezang te horen uit een radiootje verderop, maar merkte al snel dat de vrouwenstem steeds dichterbij kwam. In de avondschemering vormde zich de silhouet van Tessa Cavanna. Danig onder de indruk nodigde Christian Tessa uit op zijn boot en na slechts een korte aarzeling stemde ze in, waarop ze samen, golvend op het ritme van de Londense wateren, de hele nacht muziek maakten.

Sinds september 2016 bracht het duo welgeteld vier singles uit, die stuk voor stuk een gevoel van tijdloosheid met zich meedragen. “Bad Decisions”, de meest recente, heeft een ontzettend aanstekelijk refrein en opnieuw het bekende nineties RnB-geluid. Het is de perfecte radiohit voor tijdens het koken op dinsdagnamiddag, het wakker worden op donderdagmorgen of het warme bad op zaterdagavond. En een perfect voorproefje voor de debuut-EP die er later dit jaar zou aankomen. We horen mekaar dan terug.

Beluister “Bad Decisions” samen met andere nieuwigheden in de enola.playlist

https://soundcloud.com/thisisgirlhood
https://www.facebook.com/thisisgirlhood/

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in