Embers :: Until The Dawn (live)

Het is jaren geleden dat we Embers tipten voor de toekomst op basis van de machtige dubbelsingle “Tunnelvision” / “Sins Unknown”. Sindsdien werd het nooit echt helemaal stil rond de band, maar het nieuws druppelde toch maar mondjesmaat Manchester uit. “No more”, beloofden ze zelf begin dit jaar. En na “Unbound”, dat toen werd gelost, is er nu “Until The Dawn”. Zit dat debuut er eindelijk aan te komen?

In lijn met alles wat na die epische, woeste dubbelslag uit 2014 volgde, is ook “Until The Dawn” een episch postrockgeval dat zwelgt in rijke orkestratie, die ook live werd geregistreerd. Hoe dat ging, ziet u in deze video, opgenomen in de Albert Hall in Manchester. “We wisten dat we iets moesten doen dat de schaal van onze songs recht deed, iets dat de liveband daarachter vatte”, liet de groep optekenen. Missie geslaagd. En nu snel die plaat en een Europese tour, jongens.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

TIPS VOOR 2014: Embers :: ”We moeten onszelf constant in toom houden”

De hele maand januari blikt enola.be vooruit op...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in