Barely Autumn zoekt sponsors

Barely Autumn, het groepje van Nico Kennes (ex-Mosquito), is op zoek naar uw geld. Dat doen ze volledig legaal, met een crowdfund-actie. Doel? Het nodige geld bij elkaar rapen om de debuutplaat, die ondertussen is opgenomen, ook effectief de wereld in te krijgen.

Elk kind met een laptop kan tegenwoordig een plaat opnemen, Kennes – liefhebber van goed gerief als Eels, Beck en Elliott Smith – wilde het ook goed doen. Kwaliteit was het oogmerk, en dus trok hij een deftige studio in, met een deftige producer, en een mixer met naam. Want John Davis is niet zonder reden verkozen tot beste mastering engineer ter wereld.

Zo’n dingen kosten geld. Kennes is zijn spaargeld er aan kwijt, maar een release is in zicht. Om de laatste factuurvormige gaten te dichten, is hij nu op zoek naar uw geld. Een crowdfundactie, dus. Waarom u daarvoor uw portefeuille zou opentrekken? Om te beginnen omdat u dan als eerste de plaat te horen krijgt, maar ook voor de extraatjes. Flesjes Barely Autumnbier? Check. Gehandtekende cd? Can do. Vinylplaat met persoonlijke opdracht? Consider it done. Solo- of bandoptredens? Tel genoeg neer, en het wordt besproken. U valt er, kortom, geen buil aan. Doén, en wel hier: https://www.voordekunst.nl/projecten/5491-eerste-lp-van-barely-autumn-1!

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Barely Autumn :: Vinyly Live Session

Beetje Eels. Vette vleug Neil Young, ergens. Een hint...

Barely Autumn :: ”Onzekerheden overwonnen”

Al een tijdje trekt Nico Kennes langs diverse podia...

Het studiodagboek van Barely Autumn :: Deel 4: magische drankjes en schilderijen

Barely Autumn, de band rond zanger/muzikant Nico Kennes (Mosquito,...

Het studiodagboek van Barely Autumn ::Deel 3: Na dode muizen nu ook dode mensen

Barely Autumn, de band rond zanger/muzikant Nico Kennes (Mosquito,...

Het studiodagboek van Barely Autumn :: Deel 2: maïs- & muizenpret

Barely Autumn, de band rond zanger/muzikant Nico Kennes (Mosquito,...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in