Lokerse Feesten komen met 19 nieuwe namen

Jullie geduld wordt beloond: de Lokerse Feesten voegen vandaag niet minder dan 19 nieuwe namen toe aan de line-up! Onder hen Lil Wayne, Mark Ronson, Ben Harper, The Black Box Revelation en Apocalyptica.

Op donderdag 10 augustus verwelkomen de Lokerse Feesten de Amerikaanse hiphop superster Lil Wayne, Uptown Funker Mark Ronson én Coely. Zondag 13 augustus wordt net als vorig jaar een dance & pop hoogdag met Lost Frequencies, de triomfantelijke comeback van Craig David presents TS5 én voor het eerst in België het Zweedse pop fenomeen Zara Larsson. Dinsdag 8 augustus brengt een zeer mooi singersongwriter klavertjevier met Ben Harper (solo), Tom Odell en doorbraak Belgen Het Zesde Metaal en Tamino. The Black Box Revelation vervoegen Pixies op vrijdag 4 augustus voor één van hun exclusieve zomershows. De metaldag (6 augustus) wordt uitgebreid met onder meer 20-jarig prijsbeest Apocalyptica performing Metallica by four cellos en nieuwe helden The Amity Affliction. En aan de dag van The Offspring (woensdag 9 augustus) worden ondermeer Less Than Jake, Sublime With Rome en Slaves toegevoegd én (in de indoorzaal) Belgische sensaties Kapitan Korsakov, Cocaine Piss en La Jungle.

De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 4 t/m 13 augustus 2017 met ook Marilyn Manson, Alice Cooper, Megadeth, Pixies, The Offspring, Doe Maar en Anouk. Alle info: www.lokersefeesten.be.

http://www.lokersefeesten.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Cactusfestival 2022 :: Het geluid van een dozijn motoren

Het Cactusfestival beloofde dit jaar, met een affiche die...

Mavis Staples :: We Get By

Dat de tachtigjarige gospel- en soullegende Mavis Staples nog...

Ben Harper & Charlie Musselwhite :: 15 april 2018, La Madeleine (Brussel)

Ben Harper is al lang geen onbekende meer voor...

Ben Harper & The Innocent Criminals :: 18 oktober 2016, Vorst Nationaal

”We have a way of finding our way home”,...

Ben Harper And The Innocent Criminals :: Call It What It Is

Thuiskomen, zo omschrijft Ben Harper het zelf. Na een...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in