Affiche Marktrock Aalst afgerond

Na een zeer geslaagde eerste editie van Marktrock Aalst 2016, maken organisator LIVE Entertainment en stad Aalst vandaag de volledige line-up van Marktrock Aalst 2017 bekend. Marktrock Aalst verdubbelt in omvang, want deze zomer zijn er maar liefst 4 verschillende line-ups verspreid over 3 dagen. Elke festivaldag focust zich op een specifieke sfeer en gevoel.

Op vrijdag 11 augustus 2017 trapt het festival af met Marktrock Feest. De 2de festivaldag op zaterdag 12 augustus 2017 vindt plaats onder de noemer Marktrock Pop. Zondag voor- en namiddag 13 augustus 2017 is er opnieuw Marktrock For Kids. ’s Avonds vindt voor het eerst een editie plaats van Marktrock Classic. In totaal zullen er in Aalst maar liefst 15 topartiesten optreden tijdens het Marktrock-weekend.

De openingsdag van Marktrock Aalst focust zich op 100% ambiance en feest op vrijdag 11 augustus 2017 onder de noemer Marktrock Feest. Christoff mag de spits afbijten en wordt opgevolgd door Les Truttes. De eerste festivaldag wordt afgesloten met een DJ-set van Sven Ornelis.

Op zaterdag 12 augustus 2017 opent Laura Tesoro Marktrock Aalst. Aanlsuitend is Niels Destadsbader aan de beurt. Ook The Band, de winnaars van de talentenzoektocht op VTM, zakt af naar Marktrock Aalst. Headliner Stan Van Samang moet voor de climax zorgen. Marktrock Pop wordt op zaterdag afgesloten door DJ Maarten Vancoillie.

Op zondagmiddag 13 augustus 2017 is er opnieuw een editie van Marktrock For Kids. Nieuw dit jaar is dat er verschillende optredens zullen zijn op maat van de allerjongsten. Tussen elk optreden is er een pauze en kunnen de kids zich amuseren en uitleven op de springkastelen en andere randanimatie. Op die manier ervaart de jongste bezoeker ook een echt festivalgevoel. Op de affiche staan deze klinkende Studio100-artiesten: Kabouter Plop, Prinsessia, Ghost Rockers en K3.

En tenslotte is er op zondagavond 13 augustus 2017 voor het eerst een editie van Marktrock Classic. Hier programmeert het stadsfestival enkel en alleen live acts met een nostalgische knipoog. The Dinky Toys trappen de avond af. Jan Leyers en Paul Michiels komen naar Marktrock Aalst met hun hitmachine Soulsister. De avond wordt afgesloten met The Magical Flying Thunderbirds!

Alle info: www.marktrock.com.

http://www.marktrock.com

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Soulsister

Soulsister komt naar Suikerrock

Soulsister komt op zondag 30 juli naar Suikerrock, zo...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in