Suikerrock gaat hard op eerste festivaldag

Het programma voor het hoofdpodium van Suikerrock op vrijdag 28 juli is helemaal ingevuld. Het stadsfestival dropt ook Equal Idiots, Rival Sons en The Black Box Revelation op de affiche.

Vrijdag 28 juli staat vol rock’n roll, te beginnen met twee jonge honden uit Hoogstraten die garagepunk in hun handbagage meezeulen, en die dan op een podium helemaal ongedoseerd lekker loslaten. ‘Salmon Pink’ parkeerde zichzelf in de StuBru playlist en zette makkelijk aan tot veel meer. Equal Idiots bezorgen Suikerrock 2017 een eerste welgemikte uppercut.

Rival Sons tourden vorig jaar met Black Sabbath, op persoonlijke vraag van Ozzy. Met ‘Hollow bones’ -hun vierde album-, staan ze nog steeds voor lekker straightforward, no nonsense rock’n roll, recht uit de US of A.

Ook helemaal geen onzin op de voorlaatste spot van de vrijdag line-up: Belgische vette, strakke, pretentieloze riffs waar Seasick Steve persoonlijk voor door de knieën wil gaan. Hij is fan, wij ook, en u al helemaal. The Black Box Revelation sturen uw hersengolven helemaal kronkel en laten u al een klein beetje gaar koken, vooraleer Iggy Pop het podium op komt gestoven.

De 31ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli in het centrum van Tienen met ook Iggy Pop, Lost Frequencies, Bazart, Status Quo, Zucchero en Soulsister. Info en tickets: www.suikerrock.be.

http://www.suikerrock.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

3 Doors Down, Mastodon en meer voor GMM

Met de toevoeging van 3 Doors Down, Mastodon, Rival...

Rival Sons

Rival Sons

Affiche Graspop compleet

Het programma voor Graspop Metal Meeting 2016 is klaar!...

Dour Festival doet er schepje van 60 namen bovenop

Met nog een drietal maanden te gaan tot de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in