64 Nieuwe namen op affiche Graspop

Kwam Graspop recent nog met de bevestigingen van Rammstein en Deep Purple, dan werd ook Evanescence nog als headliner bevestigd voor zondag 18 juni. Daarnaast gaf de organisatie ook nog 64 andere namen prijs waaronder Opeth, Monster Magnet, Danko Jones en Red Fang.

64 Nieuwe namen dus, wat voorlopig resulteert in onderstaande dagindeling:

Vrijdag 16 juni: Rammstein, Europe, Slydigs, Emperor, Comeback Kid, Epica, Evil Invaders, Tarja, Rotting Christ, Solstafir, Tribulation, Decapitated, Alcest, Prong, Psychotic Waltz, Meshiaak, Sinistro, The Devil Wears Prada, Shvpes, Motionless In White, Northlane.

Zaterdag 17 juni: Deep Purple, Alter Bridge, Danko Jones, Rhapsody, Axel Rudi Pell, Five Finger Death Punch, In Flames, Avatar, Devildriver, Amorphis, Devin Townsend Project, Mayhem, Ministry, Sanctuary, Subrosa, Monster Magnet, Clutch, Red Fang, Baroness, Wbile She Sleeps, Of Mice & Men, As Lions.

Zaterdag 18 juni: Evanescence, Steel Panther, Airbourne, Ugly Kid Joe, Rob Zombie, Hatebreed, The Charm The Fury, Alestorm, Opeth, Primus, The Black Dahlia Murder, Anathema, Kvelertak, Memoriam, The Monolith Deathcult, Queensryche, Gotthard, Grave Digger, The Dead Daisies, Hardline, Inglorious, Suicidal Tendencies, Hacktivist, Chelsea Grin.

Graspop Metal Meeting vindt plaats van 16 t/m 18 juni 2016 met verder ook Rammstein. Alle info: www.graspop.be.

http://www.graspop.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Evanescence

Evanescence

Lotto Arena, Antwerpen, 3 juni 2007 Ondanks de populariteit die...

Evanescence :: The Open Door

In de tweede helft van de jaren 90 werd...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in