Opnieuw reeks van meer dan 85 namen voor uitverkocht Eurosonic-Noorderslag

Passe-partouts voor Eurosonic Noorderslag en tickets voor Noorderslag zijn uitverkocht. Losse tickets voor Eurosonic, conferentie registraties en Noorderslag YUNG! tickets zijn nog wel beschikbaar. De festivalline-up is uitgebreid met 88 acts: onder andere Thomas Azier, Altrego, Brutus, Glints, Let’s Eat Grandma, Thundermother en Tsar B zijn bevestigd. In totaal zullen ruim 350 bands uit 31 Europese landen optreden op Eurosonic Noorderslag (11 t/m 14 januari).

Nieuw bevestigd zijn ALA.NI (fr), Altrego (be), Amber Arcades (nl), Aries (es), Barbagallo (fr), Beach Beach (es), Bearoid (es), Betsy (gb), Black Oak (nl), Brian Deady (ie), Brutus (be), Buvette (ch), Cadenza (gb), CC Smugglers (gb), CUT_ (nl), DaGamba (lv), Dardust (it), DJ Firmeza (pt), Dool (nl), East of My Youth (is), Echo Beatty (be), Elephant9 (no), Exmagician (ie), Farewell Dear Ghost (at), Flavien Berger (fr), Fleddy Melculy (be), Francobollo (se/gb), Ghost of you (cz), Giant Rooks (de), Gidge (se), Giungla (it), Gli Sportivi (it), Glints (be), Goat Girl (gb), GoldFFinch (be), Guillaume Perret (fr), Gundelach (no), HER (fr), Holly Macve (gb), It’s Everyone Else (si), J.C. Satan (fr), Jacle Bow (be), Jacques (fr), JATA (de), Jett Rebel (solo performance) (nl), Kid Flicks (gr), L.A. Salami (gb), La Jungle (be), Let’s Eat Grandma (gb), LTGL (be), Magic Island (de), Me + Marie (ch), Mikko Joensuu (fi), Moonshiners (pt), Mother’s Cake (at), Mozes and the Firstborn (nl), Navarone (nl), Newmoon (be), Olde Gods (es), Otzeki (gb), Petit Biscuit (fr), Rats on Rafts / De Kift (nl), Sauropod (no), Skott (se), SLØTFACE (no), Sonars (it), St. Tropez (nl), TAU (de), Teksti-TV 666 (fi), Teleman (gb), The Courettes (dk), The Eskies (ie), The Happy Mess (pt), The Magic Gang (gb), The Moonlandingz (gb), Thomas Azier (nl), Thundermother (se), Tommy Cash (ee), Torus (nl), Trupa Trupa (pl), Tsar B (be), URSINA (ch), Wandl (at), White Wine (de), Wucan (de), Yes I’m Very Tired Now (ch), Youngr (gb) en Yuma Sun (no).

Eurosonic Noorderslag is hèt showcasefestival van Europa en geldt internationaal als het meest belangrijke platform voor Europese muziek, zowel voor muziekliefhebbers als voor professionals uit de muziekindustrie. Tijdens Eurosonic (11, 12, 13 januari) treden veelbelovende Europese acts op in een intieme setting in de binnenstad van Groningen. Noorderslag (14 januari) is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats in De Oosterpoort.

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2017 in hartje Groningen. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

http://www.eurosonic-noorderslag.nl

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Tsar B

Cactus Festival 2023 :: Wankel als een dronken paalwoning

Veertig kaarsjes, daar heb je een grote adem voor...

Tsar B

Tsar B

Tsar B :: To The Stars

Noem het geen break up-album, zo bezwoer Tsar B...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in