Foo Fighters sluiten Rock Werchter 2017 af

Het was al wel langer duidelijk dat Foo Fighters komende zomer naar Rock Werchter zouden komen en vandaag werd dat nieuws ook officieel bevestigd door de organisatie. Foo Fighters sluiten Rock Werchter af op zondag 2 juli.

Met Foo Fighters staat één van de strafste rockbands van de 21ste eeuw op Rock Werchter. Het titelloos debuut van Foo Fighters is inmiddels meer dan 20 jaar oud. Foo Fighters is uitgegroeid tot een headliner van wereldklasse. Moeiteloos pakken ze stadions, grote arena’s en festivals overal ter wereld in. Vele gouden en platina albums hebben ze mogen ontvangen. Evenals 11 Grammys en 4 Brit Awards. Meer dan 25 miljoen albums verkochten ze tot op heden. De catalogus is geweldig en de ruggengraat voor de straffe concerten die door meezing-anthems zoals “Everlong”, “Monkey Wrench”, “My Hero”, “Learn To Fly”, “All My Life”, “Best Of You”, “The Pretender”, “Walk” en “Something From Nothing” gekleurd worden. In 2015 moest de groep op het laatste moment verstek geven voor Rock Werchter na een beenbreuk van frontman Dave Grohl. De belofte om snel terug te keren wordt nu ingelost. Foo Fighters sluiten op zondag 2 juli Rock Werchter 2017 af.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10u. Ticketprijzen zijn ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar.

Rock Werchter vindt plaats van 29 juli t/m 2 juli met alvast Linkin Park, System Of A Down en Radiohead. Alle info: www.rockwerchter.be.

http://www.rockwerchter.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Foo Fighters :: But Here We Are

De hardste Foo Fighters was de eerste plaat, en...

Foo Fighters

Rock Am Ring 2023

Het is weer bijna zover: Rock Am Ring 2023...

Foo Fighters :: Medicine At Midnight

Een fris pintje op een zomers terras, een festivaloptreden...

Foo Fighters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in