The Sore Losers, Mad About Mountains en meer voor Rock Herk

Naast de reeks indrukwekkende namen die eerder werd bekend gemaakt, pakt Rock Herk opnieuw uit met enkele acts van formaat. The Sore Losers, afgelopen vrijdag nog te zien in een uitverkochte Ancienne Belgique, zullen op vrijdag afsluiten op het hoofdpodium, samen met de eerder bekend gemaakte Fun Lovin’ Criminals.

Later op de avond wordt er op Rock Herk naar goede gewoonte gedanst. Niemand minder dan technoheld Zombie Nation, bekend van wereldhit ‘Kernkraft 400’, zal het feest verderzetten. Ook The Whatevers zullen tot diep in de nacht het feest aan de gang houden. Op het hoofdpodium worden verder Mad About Mountains en Supergenius toegevoegd.

Ook in deze tweede reeks namen is er heel wat plaats voor gitaargeweld in de Club, het tweede podium. De Britse kopstoot Napalm Death en de Belgische uppercut Steak Number Eight worden toegevoegd, samen met Cornflames, Vandal X en The Waiting Game.

Begin 2016 lanceerde Rock Herk een wedstrijd via facebook, een zoektocht naar geschikte acts voor Rock Herk. Met deze nieuwe reeks namen zijn er intussen drie fans die kans maken op een levenslang gratis ticket voor het festival. De ultieme winnaar zal worden bekend gemaakt zodra de affiche volledig is.

Rock Herk 2016 vindt plaats op 15 en 16 juli 2016 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad en bevestigde eerder al acts zoals Fun Lovin’ Criminals, Arno, The Notwist, STUFF. en Cocaine Piss. Info en tickets: www.rockherk.be.

http://www.rockherk.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

The Sore Losers

Rock Herk, dag twee :: muzikale Walibi

Slechts een van de twee dagen gunnen we onszelf...

The Sore Losers

Hypochristmutreefuzz + The Sore Losers :: 1 september 2017, Openluchttheater Rivierenhof

Na het uitbrengen van hun jongste plaat Skydogs ging...

Richard Ashcroft + Balthazar :: 10 augustus 2016, Lokerse Feesten

Wanneer de zomer stilaan op zijn retour is, en...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in