Couleur Café strikt Chic feat. Nile Rodgers

Met Chic ft. Nile Rodgers boekt Couleur Café de grootste discoband aller tijden. Later dat weekend volg nog veel meer dansbaars met die andere, razend actuele superproducer Hudson Mohawke, de zuiderse beats van de Italiaan Clap! Clap!, de Colombiaanse electro-cumbiaband Bomba Estereo en het gerenommeerde Cubaanse orkest Elito Reve y Su Charangon.

De groen-geel-rode vlaggen zullen weer lustig zwaaien op de heerlijke tonen van een heuse legende genaamd Bunny Wailer, man-van-het-moment Protoje, het feestelijk Luiks ensemble Atomic Spliff en de Brits-Jamaicaanse zoon van de Meester, Julian Marley. Ook de charismatische Nneka en de good-vibes van Féfé zullen de reggaefans bekoren.

Couleur Café blijft natuurlijk ook een hoogmis voor hiphopminnend België met twee iconische partners in rhyme genaamd Method Man & Redman, de Franse klasbak Alpha Wann, soulvolle rhymes van Akua Naru, Kwabs en lokale beloftes Roméo Elvis & Le Motel.

Couleur Café vindt plaats van 1 t/m 3 juli in Tour & Taxis te Brussel. Info en tickets: www.couleurcafe.be.

http://www.couleurcafe.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in