BKS gaat weekend in met pak nieuwe namen

Best Kept Secret levert zo vlak voor het weekend nog een verse lading namen af waarvan de opmerkelijkste o.a. Air, Mount Kimbie (dj set), Fat White Family, The Black Box Revelation en Woodie Smalls zijn.

De 19 nieuwe namen sommen we gemakkelijkheidshalve alfabetisch voor je op: Air, Antal, Auacity, bewilder, Empress Of, Fat White Family, Jameszoo (dj set), Kelvin Jones, Minor Victories, Mount Kimbie (dj set), Mystery Jets, Nozinja, Palmbomen II (live), Pional (live), Psychic Ills, Roman Flügel, The Black Box Revelation, Ulrika Spacek, Woodie Smalls.

De dagindeling vind je terug op de officiële website van het festival.

Best Kept Secret vindt plaats van 17, 18 en 19 juni in Hilvarenbeek (NL) met o.a. Beck, Editors, Wilco, BADBADNOTGOOD, Band Of Horses, Beach House, Explosions In The Sky, Christine And The Queens, Dinosaur Jr., Jamie XX, Yeasayer, VANT, Alice On The Roof en vele anderen. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

http://www.bestkeptsecret.nl

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Air

Filmsterren Matt Damon en Ben Affleck delen een lange...

Air en Arsenal trekken naar Lokerse Feesten

Arsenal speelt deze zomer een exclusieve zomerfestivalshow op de...

Air

Air

Air sluit 35ste Cactusfestival af

Vier jaar na hun laatste concert, kondigt Air een...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in