Gent Jazz geeft eerste namen prijs

Gent Jazz Festival maakt vandaag de eerste namen bekend voor zijn 15e zomereditie op de Bijlokesite. Bij deze eerste lichting namen zijn o.a. Ibrahim Maalouf, Kamasi Washington, St Germain en Ibeyi terug te vinden.

Op donderdag 7 juli treden Ibrahim Maalouf ‘Kalthoum’, Kamasi Washington, Wout Gooris Trio + Chisolm/Vann (winnaars Jong Jazztalent Gent) en Terence Blanchard feat. The E-Collective aan. Op de Garden Stage, het tweede festivalpodium, speelt Kneedelus (A Live Collaboration between Kneebody + Daedelus) drie sets. Op vrijdag 15 juli staan o.a. St Germain en Ibeyi op het programma en is er ook al één band bekend voor de Garden Stage: Pomrad.

Gent Jazz is er van 7 t/m 16 juli. Alle info: www.gentjazz.com.

http://www.gentjazz.com

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in