Rock Werchter geeft meer namen prijs

Ook deze week vallen er weer nieuwe bevestigingen te noteren voor Rock Werchter 2016. De oogst is mooi: The Last Shadow Puppets, New Order, Disclosure, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Paul Kalkbrenner en Black Box Revelation.

Work in progress, about 25% completed… De affiche van het festival, dat plaats vindt van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli in het Festivalpark in Werchter, krijgt elke week meer vorm. New Order en Disclosure zullen op donderdag 30 juni present geven. Robert Plant and the Sensational Space Shifters en Black Box Revelation worden aan het programma van vrijdag 1 juli toegevoegd. Zij vervoegen Bring Me The Horizon, Parov Stelar, Richard Hawley, The Offspring en Rammstein. Paul Kalkbrenner komt op zaterdag 2 juli naar Werchter. Hij deelt de zaterdagaffiche met Courtney Barnett, Beirut, PJ Harvey, Red Hot Chili Peppers en Editors. The Last Shadow Puppets zijn er op de laatste festivaldag. Voor zondag 3 juli waren MØ, Unknown Mortal Orchestra, Jamie xx, Florence + the Machine reeds bevestigd. Binnenkort meer.

Rock Werchter vindt van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli 2016 plaats in het Festivalpark in Werchter. Alle info: www.rockwerchter.be.

http://www.rockwerchter.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Miles Kane :: 2 oktober 2018, Botanique

Hij wordt nog steeds en vermoedelijk voor eeuwig als...

The Last Shadow Puppets en Bring Me The Horizon naar Pukkelpop

The Last Shadow Puppets en Bring Me The Horizon...

The Last Shadow Puppets :: Everything You’ve Come To Expect

In 2008 hadden Arctic Monkeys de hemel bestormd met...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in