Boerenrock gaat nieuwe jaar in met Golden Earring

Het sympathieke festival Boerenrock pakt op oudejaarsdag uit met zijn eerste bevestiging voor de editie van 2016. De Nederlanders van Golden Earring komen op 27 augustus van volgend jaar opnieuw naar Kortenaken.

Na uiterst succesvolle passages in 1999 & 2012 staat Golden Earring voor de 3de keer op Boerenrock. De band begon midden jaren ‘60 met optredens en platen maken. In de jaren die volgden, sloeg deze band uit Den Haag zijn vleugels steeds verder uit. Golden Earring toerde met succes door Amerika. Er werden internationale hits gescoord met o.a. ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’.

Golden Earring speelt nog altijd in de klassieke formatie zoals die van 1970, met zanger Barry Hay, gitarist-zanger George Kooymans, bassist Rinus Gerritsen en drummer Cesar Zuiderwijk. Ruim vijftig jaar na het prille begin is Golden Earring nog altijd springlevend, dat werd de afgelopen decembermaand bewezen met 2 Belgische uitverkochte concerten in Brussel (AB) & Antwerpen (Roma) gevolgd door een uitverkochte show in de Ziggo Dome. Boerenrock is voorlopig de eerste & enige Belgische show in 2016.

Boerenrock vindt plaats op 26, 27 en 28 augustus. Info en tickets: www.boerenrock.be.

http://www.boerenrock.be

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Anouk en Golden Earring naar Rock Zottegem

Rock Zottegem maakt vandaag haar eerste namen bekend. Op...

Golden Earring

Ook Golden Earring naar Paaspop

Paaspop voegt weer een sieraad aan het steeds voller...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in