Protection Patrol Pinkerton vraagt om het niet te verknallen

Protection Patrol Pinkerton is terug van weggeweest met de single “Don’t Wreck This”, die zal te vinden zijn op tweede plaat Good Music Beautiful People. De opvolger van het in 2013 verschenen ongetitelde debuutalbum verschijnt op 20 november via Waste My Records. Bij de eerste single, geproducet door Floris De Decker van Team William, hoort ook een video die werd gemaakt door de creatievelingen van Spookstad.

Het Tieltse vijftal maakt sinds 2012 opgang in de Belgische muziekscene. In dat jaar wonnen ze het pop- en rockconcours De Beloften. Op Studio Brussel scoorde de opgewekte indiepopband uit Tielt al goede punten met singles als “Future = Our Home” en “This Time”.

Waste My Records

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

BAD Festival heeft muziekprogramma klaar

Op donderdag 21 april 2016 vindt de 7de editie...

Protection Patrol Pinkerton :: Good Music, Beautiful People

Een popplaat om verliefd op te worden, een band...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in