Marktrock Leuven met o.a. Milow opnieuw betalend

Marktrock Leuven pakt dit jaar met de komst van Milow en wordt opnieuw een betalend festival.

“We zijn er inderdaad in geslaagd om Milow te strikken voor een uniek concert in zijn thuisstad. Daar zijn we uiteraard bijzonder fier op”, zegt organisator Henk Vermeulen van LIVE Entertainment.

“Milow is absoluut onze topact op zaterdag 15 augustus, al gaat het feestje nog even door op de Oude Markt met een optreden van Les Truttes als afsluiter. Ook Gers Pardoel en Jebroer, bekend van hun monsterhit ‘Banaan’, staan op de affiche op zaterdag.”

Op vrijdag 14 augustus gaat Marktrock Leuven we van start met Billie Leyers, de dochter van Jan Leyers. Fixkes en Slongs Dievanongs zijn ook van de partij. Topper op vrijdag is een éénmalig exclusief concert van Soulsister. Soulsister geeft één concert dit jaar en kozen ervoor om dat op Marktrock Leuven te doen. Sound of Stereo sluit de eerste festivaldag af.

“We verlaten de piste ‘gratis en Belgisch’ en maken er opnieuw een betalend festival van om de bezoekers een topaffiche aan te bieden. Tickets kosten 15 euro, maar voor de zogenaamde ‘early birds’ doen we een speciale actie”, zegt Henk Vermeulen van LIVE Entertainment. “We hebben geen andere keuze dan het festival opnieuw betalend te maken als we een affiche met zoveel kwaliteit willen bieden aan de bezoekers. De prijs voor een ticket is slechts 15 euro per festivaldag. Voor dat geld krijgen de mensen absoluut top optredens aangeboden. We blijven trouwens één van de betaalbaarste festivals van Vlaanderen.”

LIVE Entertainment beseft echter dat de overgang van een gratis naar een betalend festival geen evidentie is en daarom pakt de organisator van Marktrock Leuven uit met een originele ‘early bird’-actie. Per festivaldrag brengt de organisatie 12.000 tickets in omloop.De ‘early bird’-actie biedt de vroege vogels de kans om bijzonder goedkoop een ticket voor Marktrock Leuven te bemachtigen. Vanaf 1 juli gaat de verkoop van start via de officiële Marktrock-website. Die dag biedt het festival 100 tickets aan voor 1 euro. Op 2 juli gaan er 200 tickets voor 2 euro de deur uit. En zo gaat dat verder tot er uiteindelijk nog 1.500 tickets aan 15 euro beschikbaar zijn op het einde van de rit.

Alle info: www.marktrock.com.

http://www.marktrock.com

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Luka Bloom vervolledigt affiche Labadoux

Het Ingelmunsterse Labadoux Festival heeft zijn affiche vervolledigd. Waren...

Milow eerste naam bij Genk On Stage

Het gratis stadsfestival Genk On Stage pakt uit met...

Feest In Het Park komt met Milow, Claptone en Girls In Hawaii

In Oudenaarde krijgt de affiche van Feest In Het...

Milow :: Silver Linings

Verandering van spijs doet eten, zegt men weleens. Met...

Milow :: 27 april 2011, AB

Sire, er zijn nog echte Belgen. Al van in...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in