Benefiet voor Nepal met Falling Man

Zondag organiseert muziekclub N9 een benefiet voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Ook muzikaal wordt het de moeite waard naar Eeklo af te zakken want onder meer Falling Man en MIAUX betreden er het podium.

De opbrengst van de benefiet gaat rechtstreeks naar het kleine bergdorpje Fulkharaka in de regio Dhading in Nepal. Het dorp werd volledig verwoest tijdens de recente aardbevingen en er vielen meer dan 90 doden. Lees meer over dit dorpje via deze link.

In N9 Villa treedt Innerwoud (het neoklassiek contrabas-drone-project van Pieter-Jan Van Assche) op om 16 uur, om 17 uur brengen Köhn, Mauro en Karen Willems een improvisatieset en om 18.30 uur is het de beurt aan de Antwerpse keyboard-virtuoos MIAUX. Om 19.30 uur is er dan weer een improvisatieset van Dirk Serries, Martina Verhoeven en Karen Willems. Falling Man, de noise rockband rond zanger-acteur-danser Sam Louwyck, sluit de avond af om 21 uur. Tussendoor draait dj Luke Batarang plaatjes en om 15 uur is er in N9 Fabriek nog een optreden van Nepalese Singing Bowls met Pia Lootens. Daarvoor wordt een vrije bijdrage geapprecieerd. De optredens in N9 Villa kosten amper 5 euro.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in