Vier nieuwe namen voor Best Kept Secret

Cashmere Cat, Fidlar, Larry Gus en Rats Of Rafts voegen zich bij de line-up van het Nederlandse festival Best Kept Secret. Cashmere Cat en Fidlar zie je aan het werk op vrijdag 19 juni. Larry Gus komt op zaterdag 20 juni naar Hilvarenbeek, Rats On Rafts speelt op zondag 21 juni ten dans.

Best Kept Secret vindt plaats van 19 t/m 21 juni met o.a. Alt-J, Noel Gallagher’s High Flying Birds, The Libertines, Royal Blood, The Jesus & Mary Chain, Ride, Temples, Marmozets en vele anderen. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

http://www.bestkeptsecret.nl

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in