Enola zoekt pennen

Gebeten door muziek? Heb je een passie voor schrijven? Is het eerder omgekeerd? Dan hoor jij zonder enige twijfel bij de meest gedreven muziekredactie van het land. Enola zoekt, en hoopt u te vinden.

115.000: zoveel platen worden er elk jaar uitgebracht. Vanzelfsprekend hoort niet alles hiervan op enola.be (Excuses, zingende paters van Santo Domingo de Silos. Sorry, K3.), maar er blijft genoeg over dat we eigenlijk hadden moeten bespreken, maar niet verwerkt kregen. We hebben u – we schuwen het woord niet – nódig. Kunt u dus overweg met een toetsenbord, de Nederlandse grammatica, en beschikt u over een waarlijk succulent gevoel voor taal? Uw sollicitatie moest al onze richting aan het uitwaaien zijn!

Bent u daarentegen het type dat liever wekelijks het gemoedelijke duister van een cinema of toneelzaal opzoekt, dan hebben we u helemáál van doen. Enola is dringend op zoek naar moviebuffs, en theater/dansfanaten om onze lezers ook in de wereld van die kunsten wegwijs te maken.

Tot slot wil enola ook zijn muzieknieuwsteam versterken. Ben je het soort mens dat constant met zijn neus in de blogjes zit om de nieuwste albumaankondigingen en andere gebeurtenissen als eerste op te pikken, guess what: u kunt er nog sneller bij zijn door het nieuws uit onze mailbox te pikken en artikelgewijs aan de rest van de wereld mee te delen.

Herkent u zich in deze profielen? Aarzel dan niet, en stuur een proeftekst in naar info@staging.enola.be. Wij sluiten u met graagte in de armen.

recent

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

verwant

Die Antwoord

test

Sparklehorse :: Bird Machine

We dachten dat het nooit meer zou gebeuren, maar...

Nicolas Barral :: Als de fado weerklinkt

De periode Salazar is een donkere bladzijde in de...

Glasvegas :: 30 september 2023, Trix

Brexit of niet, net geen tien jaar na de...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in